Lokaal

Geslaagde eerste beweegles Regina Magnus in Reyerheem

Donderdag 20 september vond de eerste les uit de reeks ‘Beweeg Mee!’ plaats in de Reyerheem.

Op het ontmoetingsplein hebben 10 vrouwen en 4 mannen een uur lang bewogen met dansdocente en choreograaf Regina Magnus. Zowel zittend en staand, soms leunend op de stoel op muziek van vroeger en nu. Beweeg Mee wordt georganiseerd door het Servicebureau Onderwijs&Cultuur, met steun van het Fonobori fonds.

Aanmelden is nog mogelijk!

Beweeg Mee vindt plaats op donderdag 20/ 27 september, 4/11 oktober en vrijdag 2/9/16/23 november van 14 tot 15 uur. U bent van harte welkom op deze Beweeg Mee! De kosten bedragen € 3,00 per persoon per les. Aanmelden is nodig en kan per les bij Karin de Rooij van de Reyerheem. Mail naar karin.de.rooij@aafje.nl of bel 06-13085233.

Cultuur Dichtbij Ridderkerk
Beweeg Mee! is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op onderwijs-cultuur.nl.

Foto: Karin de Rooij