Lokaal

Geslaagde kunstvisite op Reyerheem

Op zaterdag 18 augustus organiseerde het Servicebureau Onderwijs&Cultuur in samenwerking met de Reyerheem de activiteit ‘Kunstvisite’. Een sfeervolle en drukbezochte middag waarbij beeldend kunstenaar Nathalie van Wingerden op visite kwam in Ontmoetingspleinde Reyerheem in Ridderkerk.

Nathalie heeft met vijftien deelnemers gesproken over haar passie voor keramiek. Daarna gingen de 14 dames en 1 heer zelf aan de slag met het maken van mooie kunstwerkjes van keramiek.

Kunstvisite is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines.

Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Op 1 september zijn de volgende activiteiten van Cultuur Dichtbij. Tijdens de Opening Cultureel Seizoen vindt van 15.00 tot 16.00 uur een Kunstvisite én Muziekvisite plaats in het Plein, Koningsplein te Ridderkerk. Kijk voor meer informatie op www.onderwijs-cultuur.nl