Lokaal

Geslaagde ladiesmiddag bij Aafje Reijerheem

Vrijdag 15 juni was de jaarlijkse ladiesmiddag in de Reijerheem, een middag waar bewoners en wijkbewoners weer hebben genoten.

Dames konden zich laten verwennen bij de schoonheidsspecialiste van Priscilla’s beautyhome voor de verzorging van het gezicht. Vrijwilligster Ditta was er voor de manicure om de handen te laten verzorgen, maar ook aan de voeten was gedacht, men kon genieten van een voetreflexmassage van Marjon Glandorf / VoetZenSatie.

Voor alle vragen / problemen omtrent gehoor was Beter Horen aanwezig, en voor de bloeddruk en een bloedsuiker konden de dames terecht bij de wijkverpleging van Aafje. En uiteraard kon er ook geshopt worden; prachtige tassen, damesmode, kaarten, aardbeien, jam en chocolade. Er was voor elk wat wils. Tijdens de pauze was er nog een verloting met prachtige prijzen. Het entreekaartje van deze middag deed daarbij dienst als lotnummer.

Een woord van dank aan de sponsors voor het beschikbaar stellen van prachtige prijzen voor deze middag. Men kan terugkijken op een geslaagde middag!