Lokaal

Geslaagde non-alcohol wijnproeverij

Afgelopen week hebben deelnemers van de wijnproeverij kunnen ervaren hoe lekker non-alcohol wijnen smaken.

Ridderkerk Langer Gezond, het leefstijlprogramma van Facet Ridderkerk, organiseerde in samenwerking met Robert-Jan Lips van De Wijngenoten een wijnproeverij waarbij diverse alcoholvrije wijnen geproefd konden worden. 

Vele zijn nieuwsgierig naar de smaak en beleving van non-alcoholische wijnen en het blijkt dat deze zeker geen concessie zijn, maar juist een goede keuze.

Terwijl er aan tafel nieuwe smaken werden ontdekt vertelde Robert-Jan allerlei wetenswaardigheden over de wijnen. Tussendoor werd er genoten van diverse lekkere hapjes die passend bij de wijnen waren en de smaakbeleving optimaal maakten.

De sfeer was gezellig en zoals men opmerkte, ook al heb je verschillende glazen op, je hebt in je hoofd nergens last van. Een uitstekende manier om toch een wijntje in de hand te hebben, vooral met de komende sfeervolle feestdagen in het vooruitzicht.

Ridderkerk Langer Gezond gaat deze activiteit op woensdag 17 januari 2024 herhalen. Interesse hiervoor kunt u kenbaar maken bij Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5, telefoon 0180 – 432350. Meer informatie is te vinden op www.ridderkerklangergezond.nl.