Lokaal

Gezellige straatbijeenkomst met BBQ in Albert Cuypstraat

Aan het begin van dit jaar moesten de bewoners hun straatbijeenkomst vanwege het weer verplaatsen naar de brandweerkazerne. Afgelopen zaterdag 2 september 2023 was dat niet nodig en kon onder prachtige weersomstandigheden de straatbijeenkomst met barbecue in de Albert Cuypstraat rond vier uur worden gestart. Het was een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met nieuwe bewoners en bij te kletsen met de buren.

Zo vertelde één van de bewoners, die vanaf de bouw van de wijk (rond 1965) in de Albert Cuypstraat woont, dat er vroeger ook al een soort buurtvereniging was. Maar toen was het een soort van VVE (Vereniging Van Eigenaren). Deze bijeenkomst was er vooral op gericht om nader kennis te maken en gezellig samen te zijn.

De BBQ hapjes werden gezamenlijk genoten en nadat de Tuk-Tuk voor een verfrissende afsluiting had gezorgd werd de bijeenkomst afgesloten. De organisatie kijkt terug op weer een geslaagde bijeenkomst. Voor de nieuwjaarsborrel zijn alweer ideeën geopperd en is er een locatie op het oog.

.