Lokaal

Gezellige Vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein

Vrijdagmiddag 7 september 2018 organiseerde het Facet Vrijwilligerssteunpunt  weer de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein in Ridderkerk-centrum.

Om 13.30 uur opende wethouder Marten Japenga de Vrijwilligersmarkt en gaf in zijn toespraak aan hoe belangrijk het werk van vrijwilligers is voor Ridderkerk. 

Bezoekers konden daarna een kijkje nemen bij de diverse kramen van verschillende verenigingen en instellingen.  De volgende organisaties waren onder andere aanwezig: Vluchtelingenwerk, Het Zonnekind/Aikido, Buurtbemiddeling, Hospice De Reiziger, Stichting Present, Buurtbusvereniging, Facet Ridderkerk, de Voedselbank, de Aanhaakclub, Schuldhulpmaatje, Buurtpreventie Drievliet/Het Zand, Aafje, RTV Ridderkerk, Zorgcentrum Riederborgh,, de Goede Herder kerk en Facet Vrijwilligerssteunpunt. Het team van RTV-Ridderkerk zorgde voor een gezellige sfeer met muziek erbij.


Op onderstaande video is Marcel Vink te zien in gesprek met Pieter van Dongen van Stichting Zonnekind tijdens de Vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein.

https://www.facebook.com/RTVRidderkerk/videos/2024847654492347/


Deze markt gemist, maar toch op zoek naar vrijwilligerswerk ? 
Voor meer informatie of aanmelden kan tijdens kantooruren contact opgenomen worden met het Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180 – 430 440.