Grote opkomst jeugddag jubileum winkelcentrum Vlietplein 

Afgelopen zaterdag 3 september 2022 is het Jubileumprogramma, ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Winkelcentrum Vlietplein,  van start gegaan met een speciale dag voor de Jeugd.

De opkomst was groot en de kinderen konden de gehele dag volop genieten van de speciale attracties zoals: 2 Springkussens, een F1 Race simulator (rondjes rijdend op het circuit Zandvoort) en de muzikale ondersteuning door DJ da Willyboy. Daarnaast konden de kinderen bij de Ballonnenclown (gesponsord door Team Wijk-idee 3Vliet ’t Zand) speciaal gecreëerde ballonnen laten maken. De belangstelling voor de ballonnenclown was groot en er stonden vele ouders met kinderen hiervoor in de rij. Er werden vele mooie creaties gemaakt en zag je kinderen met een glimlach over het Vlietplein lopen met hun ballonnen.  

Tevens konden kinderen op deze Jeugddag volop gratis genieten en van o.a. poffertjes, fruit en smoothies (gesponsord door PLUS Ridderkerk) en suikerspin (gesponsord door Goedkoop & Meer Outlet) Store. Kleurplaten voor de Vlietplein Jubileum kleurwedstrijd zijn te downloaden via de website: winkelcentrum-vlietplein.nl.


De winkeliersvereniging kan terugkijken op een meer dan geslaagde Jubileum Jeugddag en wil daarnaast ook alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet op deze dag!

Het volgende jubileumprogramma zal plaatsvinden op zaterdag 17 september, de speciale dag voor de ouderen, met o.a. optredens van: Slagwerkband Licht Geraakt (10.30 – 12.30 uur),Dukdalfkoor (13.00 – 15.00 uur) en  Koor De Noordzangers (15.30 – 17.30 uur). Daarnaast zullen de ouderen worden getrakteerd op Gratis poffertjes.