Grote zoekactie: man vermist in De Gorzen Ridderkerk, is levend aangetroffen

Aan het begin van de vrijdagmiddag 11 juni 2021 is een zoekactie gestart naar een vermist persoon in het gebied De Gorzen in Ridderkerk.

Het gaat om Rob, een blanke man van 41 jaar oud en 1,90 m lang. Hij heeft donker kort haar en draagt een bril. Verder heeft hij een spijkerbroek en donkere sneakers aan en een donkerblauw shirt met logo LEVI erop. Hij heeft een zwarte rugzak bij zich.

Hij werd rond 11.00 uur voor het laatst gezien in het bos bij de Gorzen. Zijn auto is op de parkeerplaats van de CrossFit Gorzen aangetroffen. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’.

De politie heeft een politiehelikopter ingezet om de man te zoeken in het gebied. Ook wordt er op het water gezocht en zijn ambulance en brandweer opgeroepen voor assistentie.

Update 13.05 uur: De hulpdiensten zijn met quads, honden, drone, mountainbikes aanwezig voor de zoektocht naar de vermiste man.

Update 13.45 uur: De offroadmotoren van de politie zijn gearriveerd. De politiehelikopter is door problemen vertrokken. Er hangt wel nog een drone in de lucht.

Update 14.05 uur: Ook het Rode Kruis heeft zich gemeld voor de zoektocht.

Update 14.58 uur: RTV Rijnmond: Politie zet grote zoekactie op touw voor vermiste man uit Ridderkerk

Update 15.28 uur: Rob is rond 15.15 uur in levende lijve aangetroffen. Er wordt voor de zekerheid een ambulance naar de locatie gestuurd.

Foto: Politie Oude Maas