Lokaal

Hans Malipaard stopt er na 35 jaar mee

Het Ridderkerkse Autobedrijf Malipaard heeft een nieuwe eigenaar. Na 35 jaar hard werken in het eigen bedrijf kijkt Hans Malipaard uit naar zijn welverdiende pensioen.

,,Met een mengeling van emoties en oprechte dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen periode. Het is niet niks om er na 35 jaar mee te stoppen. Het valt me best zwaar om afscheid te nemen van de werkplaats die door veel Ridderkerkers graag werd bezocht voor onderhoud en keuring van de auto. Ik ben blij dat ik het al die tijd met veel vertrouwen van de klanten heb mogen doen’’, vertelt Hans Malipaard.

Het autobedrijf aan de Bourgondischelaan 10d is overgenomen door Mustafa Acer en gaat verder onder de naam Acer Autoservice.

,,Ik ben heel blij dat Mustafa door wil gaan met het autobedrijf. Hij zal dat zeker met dezelfde passie en toewijding voortzetten alsof ik zelf nog in de werkplaats sta. Uiteraard dan op zijn eigen manier, maar wel met de passie om de klant van dienst te zijn. Zelf zal ik het zeker gaan missen, het praatje met de klant en de blijheid als een probleem is opgelost’’, besluit Hans Malipaard.