Harmonie Slikkerveer mag weer muziek maken

Dit jaar bestaat Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer 130 jaar. Al die jaren was muziek maken vanzelfsprekend, tot corona kwam. Het was het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend, maar de vereniging is blij dat zij weer muziek mogen maken. 

Toch nog verrassend werd afgelopen vrijdag 14 januari 2022 op de persconferentie bekend gemaakt dat ook de amateurverenigingen weer mogen beginnen met repeteren. Uiteraard wel onder de nodige veiligheidsmaatregelen. 

Vanaf maandag 17 januari gaat de vereniging weer van start. Als eerste komt op maandagavond het orkest in actie, dinsdagavond de drumband en donderdagavond onze zangeressen van Something Else. Uiteraard gaan de jeugdige leerlingen ook weer aan de slag met muzieklessen en ook de ensembles van het jeugdorkest en jeugddrummers starten weer. 

Misschien ook voor u interessant om het nieuwe jaar te starten in onze vereniging? Orkest, drumband en koor kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. En misschien wilt uw zoon of dochter wel een muziekinstrument leren bespelen? Bij de Harmonie Slikkerveer zijn er legio mogelijkheden en je hoeft geen instrument aan te schaffen, die krijgt je in bruikleen. 

Geïnteresseerd? Stuur een email aan info@mh-s.nl en de vereniging neemt contact op.

Door Michel van der Klooster