Lokaal

Heftige woningoverval Ridderkerk in ‘Opsporing verzocht’

Zaterdag 8 februari 2020 vond er een heftige woningoverval plaats aan de Reijerweg in Ridderkerk. Het televisieprogramma ‘Opsporing verzocht’ besteedde aandacht aan deze overval.

Op zaterdagmiddag 8 februari, wordt bij een 61-jarige vrouw in Ridderkerk aangebeld. Door de dichte deur heen ziet ze een man met een PostNL jas staan. Hij heeft een pakketje vast. Als de vrouw de deur op een kier opent, stormt de man naar binnen gevolgd door een andere man. Ze bedreigen de vrouw met een wapen, slaan en schoppen haar en halen de boel overhoop. Ze zeggen te weten wie ze is, dat ze haar man kennen en dat ze geld hebben. Uiteindelijk neemt het tweetal behoorlijk wat kostbaarheden mee. En laten hun slachtoffer vastgebonden in de slaapkamer achter.

Heeft u informatie over deze zaak of herkent u de verdachten op de beelden?  De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Voor een  vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279. 

Foto: Politie