Lokaal

Het Anker van Bolnes organiseert Kerstdiner voor de wijk

Wekelijks organiseren vrijwilligers van Het Anker een Wijkdiner in het Wijkvoorzieningencentrum aan de Noordstraat. Wijkbewoners kunnen dan voor vier euro genieten van een hoofdgerecht, een nagerecht en een bak koffie of thee. Het naderende Kerstfeest was een goede reden om eens groot uit te pakken. De sponsoring  door Wijkideeteam Bolnes en Slagerij Vreugdenhil maakte dit mogelijk.

Er werd een menu met vijf gangen bedacht en ook aan de tafelschikking werd de nodige aandacht besteed. Op 22 december was het zover. Om half zes ging de zaal open en de tien minuten later was de zaal al zo goed als gevuld met de mensen die zich vooraf hadden opgegeven. Koor Bolnesia, dat wekelijks in het WVC repeteert, zorgde met een speciaal kerstrepertoire, voor de muzikale omlijsting. Zo kon er tussen de gangen door, heerlijk met de oude klassiekers worden meegezongen. De meer dan honderd wijkbewoners kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond!

Op 5 januari zal er weer een ‘gewoon’ Wijkdiner worden gehouden. Als u in Bolnes woont, kunt u zich in het WVC opgeven bij de toonbank van de kringloopwinkel of via info@ankervanbolnes.nl