Hoe vitaal zijn de 65-plussers van Ridderkerk?

Ridderkerk is een gemeente die meer dan landelijk vergrijsd. Senioren kunnen ouderdomsklachten krijgen. Facet Ridderkerk wil daarom investeren in preventieve arrangementen om senioren zo lang mogelijk gezond en vitaal thuis te laten wonen. 

Vitaliteit is belangrijk om een gezonde oude dag te beleven. De coronacrisis maakt ons pijnlijk duidelijk hoe kwetsbaar deze gezondheid kan zijn. Redenen genoeg om vandaag na te denken over uw eigen vitaliteit.

‘Vitaliteits-enquête 2020’ gelanceerd 

Maar waar heeft u behoefte aan en hoe kunnen diverse activiteiten daaraan bijdragen? Om deze en meerdere vragen te kunnen beantwoorden is onlangs de ‘Vitaliteits-enquête 2020’ gelanceerd in Ridderkerk. Hoe vitaal bent u? Hoe gezond is uw voeding? Beweegt u voldoende? In de online vragenlijst kunt u eenvoudig aangeven wat uw mening hierover is. Met de antwoorden hierop worden passende workshops en activiteiten aangeboden.  

Graag vraagt Facet Ridderkerk 5 minuten van uw tijd om de meningen te peilen van mensen in de leeftijdscategorie van 65 tot en met 75 jaar. Het eerste deel van deze enquête gaat over voeding en beweging. Valt u binnen deze leeftijdscategorie? Ga dan naar www.facetridderkerk.nl/vitaliteitsenquete om deel te nemen.