IJsselmondse knoop in de nacht afgesloten tussen 18 en 23 januari 2022

In week 3 van 2022, van 18 tot en met 23 januari, gaat aannemer KWS tijdelijke verkeerslichten opbouwen boven de kruising Randweg/ Dierensteinweg met de Verenambachtsweg. De tijdelijke verkeerslichten zijn nodig omdat vanwege de reconstructie van de IJsselmondse Knoop enkele rijbanen worden verlegd. Ook worden de huidige verkeerslichten verwijderd en wordt tijdelijke straatverlichting aangebracht.

Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt de IJsselmondse Knoop vanaf 18 januari enkele nachten afgesloten voor alle verkeer.

Nachtafsluiting

De nachtafsluiting gaat tijdens de doordeweekse nachten in vanaf 21:00 uur en duurt tot 05:00 uur. Tijdens de nacht van zaterdag 22 januari op zondag 23 januari gaat de afsluiting in op zaterdagavond 20:00 uur tot zondagochtend 23 januari 11:00 uur. Meer informatie over de afsluiting nemen we op in de volgende nieuwsbrief die u begin januari ontvangt.

Omleiding

In samenwerking met Rijkswaterstaat zal het verkeer worden omgeleid, de omleidingsroutes worden met borden langs de weg aangegeven.