Lokaal

Inloopmiddag Drievliet/’tZand viert 10 jaar bestaan

Deze week is het 10 jarig bestaan van de inloopmiddag Drievliet/’tZand gevierd met de groep bezoekers, waarvan sommige al aanwezig vanaf het eerste uur. Ook de gastvrouwen die altijd voor de koffie/thee zorgen doen dit al 10 jaar.

Het is gevierd met wat lekkers bij de koffie, drankje, hapje en voor alle bezoekers een presentje. Wijkregisseur Jose Gerritse van de Gemeente Ridderkerk was er ook om het mee te vieren.

Het is een zeer hechte groep bezoekers, die ook aansluiten bij activiteiten in de wijk. Zo sluit de groep regelmatig met elkaar aan op het Ontmoetingsplein van Aafje Reyerheem voor een patatavond, pannenkoeken eten, of een optreden.

Teamwijkidee3vliet/tZand is in september 2009 gestart met de organisatie van een inloopmiddag in de wijk. Destijds 1 x per maand en inmiddels uitgebreid naar 2x per maand.

Woensdag 23 oktober is er weer een inloopmiddag, U kunt Teamwijkidee3vliet/tZand vinden in de hal van OBS De Botter aan de Voorn 9. Loop gerust een keer binnen, U bent van harte welkom!