Inwoners Ridderkerk jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Vijftig inwoners van Ridderkerk uit postcodegebied 2987 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Ridderkerk daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Sonja (52) uit Ridderkerk is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik laat het gewoon over me heenkomen. Ik heb ook nog niet heel erg over een tactiek nagedacht, maar ik heb wel een geluksnummer in mijn hoofd. Dat is het geluksnummer van mij en mijn man, dus mocht het zover komen dan weet ik welk koffernummer ik kies!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Ridderkerk zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Ridderkerk is zondag 31 maart van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.