Lokaal

Javi Escalera brengt dubbele single “Zomerdag” uit

Vrijdag 15 september 2023 lanceert de Rotterdamse/Ridderkerkse zanger en songwriter Javi Escalera zijn nieuwste single. Na 15 singles en 2 albums, keert Javi Escalera terug met “Zomerdag”. 

Deze betoverende single is wederom van Javi’s hand, en geproduceerd door Javi en Edward Boellaard. De single bestaat uit twee verschillende uitvoeringen van Zomerdag, om een breed scala aan muziekliefhebbers te bekoren. De eerste is een opzwepende, moderne popversie, en de tweede een intieme akoestische uitvoering, met alleen pianobegeleiding.

“Het meeslepende en hartverwarmende nummer, doordrenkt met emotie en herkenbaarheid, is een eerbetoon aan de schoonheid van het leven, de liefde en de beleving ervan. Het belangrijkste van een zomerdag is de zon, en het belangrijkste in het leven is de liefde”, zo zegt de zanger.

De release van “Zomerdag” belooft een mijlpaal te worden in de muzikale carrière van Javi Escalera en zal ongetwijfeld een plekje veroveren in de harten van zijn fans en nieuwe luisteraars in heel Nederland en België.

“Zomerdag” zal beschikbaar zijn op alle grote streaming platforms vanaf 15 september. Mis deze kans niet om Javi Escalera’s nieuwste muzikale werk te ontdekken.