Javi Escalera lanceert nieuwe singles

De Ridderkerkse zanger Javi Escalera brengt op woensdag 25 november zijn nieuwste single zowel in het Nederlands als het Engels uit.

Het liedje “De Tijd Zet Alles Op Zijn Plaats” is een “het komt goed” liedje van eigen hand. Het lied is geschreven en gecomponeerd met in gedachten, de afstand tussen twee geliefden, die elkaar even niet kunnen zien of aanraken.

,,Onbewust, en eigenlijk zeg ik helaas, is het thema nu actueler dan ooit, en kun je deze goed vertalen naar familie, vrienden of je favoriete bekenden, die je even niet kunt zien, of waar je even niet mee kunt kroelen, door de huidige Corona situatie. Voor dit bijzondere liedje heb ik getracht goed uit te pakken: de productie en het arrangement zijn van de hand van Hans van Vondelen, bij velen ook bekend als de vroegere zanger van de Shorts. Hij heeft in zijn studio al vele bekende artiesten gehad, en ik ben er trots op dat ik nu ook de kans heb gekregen om met hem samen te werken. De gitaarpartijen zijn van de hand van Marcel Fisser, de voorman van de bekende Marcel Fisser Band”, aldus Javi over zijn nieuwe singles, waarvan hij de koortjes zelf heeft verzorgd. De mastering is door Peter Brussee gedaan.

De oorspronkelijke versie van dit liedje is Engelstalig. Om vast te houden aan Javi’s bekende traditie van 2-talige singles kunnen de luisteraars weer genieten.