Lokaal

Jeugdland zoekt vrijwilligers

Dit jaar vindt het evenement Jeugdland voor de 50ste keer plaats. Van dinsdag 15 augustus tot en met vrijdag 18 augustus 2023 kunnen kinderen uit Ridderkerk zich uitleven tijdens Jeugdland Ridderkerk. Voor slechts € 2,50 per dag kan er volop getimmerd, geknutseld, gesprongen en geklommen worden. Het evenement is dagelijks geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Alleen op vrijdag sluit het om 15.30 uur om alles op te ruimen. Dit jaar zijn er diverse extra activiteiten ter ere van het 50-jarig jubileum.

Om dit op een veilige en soepele manier voor kinderen van 5 tot 12 jaar mogelijk te maken, zijn er minimaal 50 medewerkers per dag nodig. Vrijwilligers die helpen in de timmerhoek, bij de knutseltafels of toezicht houden bij de stormbaan en de springkussens.

Momenteel zijn er nog ongeveer 20 vrijwilligers per dag nodig. Daarom wordt er dringend verzocht om je aan te melden als medewerker. De enige voorwaarde om vrijwilliger te kunnen zijn, is een minimale leeftijd van 16 jaar. Dus vaders, moeders, broers, zussen, opa’s en oma’s, buren, gepensioneerden, vakantiegangers, scholieren, meld je aan en laat de kinderen niet in de steek.

Je kunt je aanmelden voor 1 of meer dagen. Medewerkers worden ’s morgens rond 9.00 uur verwacht en na 16.00 uur wordt er gezamenlijk opgeruimd. Medewerkers worden goed verzorgd, er wordt voor een lunch in het restaurant gezorgd en men wordt voorzien van consumptiebonnen. Bovendien hebben kinderen van medewerkers tegen gereduceerd tarief toegang tot Jeugdland.

Aanmelden kan via een mail aan karinvaandrager@gmail.com met vermelding van naam, adres en geboortedatum. Voor meer informatie kan er gebeld worden met Gerard Sluimers op 06-36116520 of Karin Vaandrager op 06-81269921.

De werkgroep Jeugdland en de kinderen van Ridderkerk rekenen op je.