Lokaal

Jongerenwerker Walid stelt zich voor

Vanaf 1 september is er een nieuwe jongerenwerker actief in de wijk Centrum/West/Oost: Walid Razki (foto, rechts). Walid organiseert activiteiten, gecombineerd met de jongerensoos in Het Hooftkwartier, met als doel dat jongeren hun talenten kunnen ontdekken of ontplooien. 

“Samen met sportconsulent Gertjan Kroon (foto, links) van Facet Ridderkerk organiseerde ik een pilot kickboksen voor jongeren van 12 tot 17 jaar. De lessen zijn bezocht door 10 jongeren en de eerste reacties zijn positief. De pilot heeft mij geïnspireerd om nog meer (creatieve) activiteiten te organiseren”, zegt Walid. “In de soos kun je met vrienden chillen, gamen, knutselen of talenten ontdekken en ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van muziek of sport. Heb je ideeën voor activiteiten? Dan bekijken we samen wat er mogelijk is!”. 

De openingstijden van soos Het Hooftkwartier (P.C. Hooftstraat 4a) zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur voor jongeren 13 t/m 16 jaar en van 20.00 tot 22.00 uur voor jongeren van 16 jaar en ouder. Op woensdagmiddag is er van 14.00 tot 17.00 uur een soos voor jongeren van 10 tot 12 jaar.

“Kom ook gezellig langs om te kijken of de soos iets voor jou is. Ik hoop je snel te ontmoeten!”