Lokaal

Jubilarissen bij Facet Ridderkerk

Begin oktober 2023 hield Facet Ridderkerk haar jaarlijkse vrijwilligersdag. Met twee bussen ging het uitje naar Gouda waar in groepjes de hoogtepunten van de stad bezocht werden. Op de terugweg was er een tussenstop voor het diner. Daar sprak leidinggevende René Belder namens de organisatie zijn waardering en dank uit voor het vele en diverse werk dat de vrijwilligers doen voor de inwoners van Ridderkerk. Facet telt momenteel 185 vrijwilligers.

Traditiegetrouw werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar maar liefst zeven jubilarissen die zich al jaren vrijwillig voor de activiteiten en diensten van Facet inzetten. Ieder werd met een terugblik toegesproken door de betrokken beroepskracht.

Uit handen van vrijwilligerscoördinator Conny Bothoff en René Belder ontvingen zij een toepasselijk beeldje en een boeket. Dit jaar stonden Gerard van Veen en Ellen van Wijngaarden, allebei ruim 25 jaar, Hans Spruyt 25 jaar, Nel van Driel en Ben Verveer 15 jaar, Aad Kress en Andries van Nielen 10 jaar in de schijnwerpers.

Belastingservice, nieuwsbrieven bezorgen, uitstapjes en zomer-/winterfestijn voor ouderen, thuisadministratie, klankbordgroep en computerhulp zijn voorbeelden van hun vrijwilligersactiviteiten. Niet alle jubilarissen konden bij de dag aanwezig zijn. Zij zijn op een ander moment bedankt.

Heeft u ook interesse in vrijwilligerswerk bij Facet Ridderkerk? Neem voor de mogelijkheden contact op met Conny Bothoff van Facet Vrijwilligerssteunpunt, 0180 – 430 440, vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl .