Jubileum Winterfeest was weer fantastisch

Het 15e winterfeest voor verstandelijk beperkten werd afgelopen zaterdag 22 februari 2020 geopend door Ridderkerks Burgemeester Anny Attema. Wederom georganiseerd door een commissie van de vv. Rijsoord samen met de financiële ondersteuning van Stichting ‘Help Eens Een Handje’, Stichting FONOBORI en Wil Sierat adm. kantoor en in samenwerking met vele sponsoren en vrijwilligers in een bomvolle kantine van Voetbalvereniging Rijsoord.

Allemachtig, wat was dat prachtig

Voorzitter Ramon de Borst verwelkomde presentator Jan Pol die op zijn beurt, in mooie zwemkleding, burgemeester Attema tussen de alom fraai uitgedoste bezoekers naar binnen loodste. Andy Dellenoy, zanger en toetsenist die kind aan huis is bij vv Rijsoord, zorgde voor een uitmuntende sfeer waarna de polonaises van start gingen.

Burgemeester Attema en presentator Jan Pol

Een optreden van Marco den Hollander, met hoe kan het ook anders Hollandse feestklassiekers, deed de kantine schudden op haar grondvesten en kreeg vele voetjes van de vloer en handen in de lucht. Ook konden de bezoekers worden geschminkt door gezichtskunstenares Marina van Face to Face. Fraaie gezichtjes liepen daarna dolblij de polonaise. De maaltijd bestond uit pannenkoeken van restaurant Pannenkoe uit Ridderkerk en gehaktballetjes van De Koning Vleeswaren. Het toetje werd weer verzorgd door Tuk-Tuk-IJs.

De leukst verklede ontvingen een prijs uit handen van Presentator Jan Pol.

1e plaats Harm Jan Schaap (als Max Verstappen)

2e plaats Joyce Klomp (als Olifant)

3e plaats Mark van Dam (als Julius Cesar)

Uiteindelijk kreeg elke bezoeker bij het naar huis gaan een koek van Bakkerij van der Waal en ook een medaille uitgereikt.

De volgende editie van het Winterfeest staat alweer gepland voor zaterdag 13 februari 2021

Bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren

Stichting Help eens een handje, Stichting Fonobori, Anyam Sport & Ontspanning, Stichting AAVB, Humanitas Barendrecht, Stichting IJsselmonde Barendrecht, Syndion H.I. Ambacht, Stichting Pameijer, Albert Boersma, Restaurant Pannenkoe Ridderkerk, De Koning vleeswaren, Tuk-Tuk IJs, Bakkerij v.d. Waal, Gezichtskunstenares Marina, Presentator Jan Pol, Administratiekantoor Sierat, EHBO Rijsoord, Djen Design, Drukkerij Sanders, Fotograaf Dammes Dorsman, Raad van Elf de Rijsoordse kraaien en vrijwilligers van vv Rijsoord.

Foto’s: Aad Hoogendijk en vv Rijsoord