Lokaal

Jumbo in Ridderkerk wordt in volledig nieuw jasje gestoken

De Jumbo winkel aan het Ridderhof 72 in Ridderkerk krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals vers bereide avondmaaltijden en ter plekke belegde stokbroden. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 30 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 1 december kunnen inwoners van Ridderkerk en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zaterdag 4 december). Filiaalmanager Raymond van Gaalen vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.800 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse avondmaaltijden met seizoensingrediënten verkrijgbaar en kunnen klanten hier terecht voor vers belegde stokbroden voor de lunch. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij afrekenen bij een caissière. Ook komen er self checkout kassa’s, waarbij klanten hun boodschappen zelf binnen een handomdraai afrekenen.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder

Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Ridderkerk verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan Keizerswaard 63 in Rotterdam.