Lokaal

KBO Ridderkerk zoekt bestuursleden

De Katholieke Bond van Ouderen (KBO) is een belangenvereniging van en voor 55-plussers die zich actief inzet voor de leden op sociaal en cultureel vlak.

Iedere 2e woensdag van de maand is er een bijeenkomst in het parochiezaaltje van de Joriskerk aan de Koninginneweg. Tijdens deze bijeenkomsten vinden vaak lezingen plaats over verschillende onderwerpen. Daarnaast worden er regelmatig leuke dagtripjes georganiseerd.

Nieuwe leden zijn welkom. Lidmaatschap van KBO Ridderkerk kost € 23,00 per jaar en daarvoor ontvangen de leden 10 keer per jaar het KBO-PCOB Magazine vol met nuttige informatie en leuke verhalen.

Penningmeester Maarten van Klaveren vertelde tijdens het radioprogramma ‘Seniorentijd’ van Radio Ridderkerk enthousiast over de vereniging maar deed ook een dringende oproep voor nieuwe bestuursleden. ‘We hebben momenteel een bestuursprobleem want er is naast mij nog maar één bestuurslid over en we zijn geen van 2 de jongsten meer. Daarom zoeken we jonge ouderen die lid willen worden en willen plaatsnemen in het bestuur’.

Voor informatie kan contact op worden genomen met Maarten van Klaveren via de mail: vanklaveren.m@telfort.nl of telefonisch: 06 – 27 31 79 88.

Foto: Roelie ’t Jong