Kindje (1) zwaar gewond na val van eerste verdieping Fresiastraat Bloemenbuurt

Rond zes uur is er op de avond van zaterdag 5 januari een melding gedaan van een kindje dat van de eerste verdieping van één van de flats aan de Fresiastraat zou zijn gevallen. Volgens de melding was er opzet in het spel.

Het jongetje van één jaar oud ademde nog en was zwaar gewond. In eerste instantie is een traumahelikopter opgeroepen, maar uiteindelijk werd het kindje in kritieke toestand met spoed door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Er is een 41 jarige man aangehouden. Zijn rol in dit incident en de relatie tot het jongetje is nog onduidelijk. Politie en het Mobiel Medisch Team (MMT)  die er snel waren, zetten alles op alles en maakten een plaats delict voor onderzoek.

Update zondag 6 januari:
De man die gisteravond in Ridderkerk werd aangehouden toen daar een kind van de eerste verdieping van een flat was gevallen, is de vader van het jongetje. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Update:
De politie geeft een laatste update voor vandaag over incident Fresiastraat: naar omstandigheden gaat het redelijk met het 1-jarige jongetje dat zaterdag van de eerste verdieping van een flat viel. De politie onderzoekt de exacte toedracht.

Was u getuigen?
Heeft u vanavond iets gezien of gehoord van het droevige incident en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

Dit bericht wordt mogelijk nog aangevuld.