Lokaal

Kinderboerderij De Dierenhof op proef weer open

De Dierenhof opent op 11 juni 2020 van 12.00 uur -16.00 uur weer even haar deuren. Als dat goed gaat, zijn daarna vaker bezoekers welkom. De Dierenhof mag dan vanaf maandag 15 juni 2020 weer open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 uur – 16.00 uur.

Veilig

De Dierenhof zorgt dat iedereen veilig op bezoek kan komen. De bezoekers moeten zich aan de huisregels houden. Die staan op informatieborden op het terrein. Bezoekers volgen een looproute in één richting door middel van pijlen. Verder dragen alle medewerkers een hesje.

Desinfecteren

Bij aankomst vraagt een medewerker u om uw handen te desinfecteren. Op het terrein vindt u ook op diverse plekken handgel. Ook als u weer naar huis gaat wast u uw handen met handgel.

Niet overal 1,5 meter

Het is niet overal mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Dat geldt voor het knaagdierenlokaal, de konijnenflats, de voederautomaten, toiletten en speelvoorzieningen. Deze plekken kunt u niet bezoeken. Daarom staat daar een hek of is rood-wit lint opgehangen.

Reserveren

Per keer zijn 30 bezoekers welkom. Bezoekers moeten vooraf een tijdsblok reserveren. Neem het bewijs van reservering mee naar De Dierenhof. Zonder dit bewijs kunt u De Dierenhof niet bezoeken.