Kinderburgemeester opent Speelgoedbank

Donderdag 18 maart 2021 heeft de Ridderkerkse Kinderburgmeester Maylin Ouwens de Speelgoedbank Ridderkerk geopend. De Speelgoedbank is een onderdeel van de Ridderkerkse Stichting Beter voor Elkaar die zich inzet voor minima. De Speelgoedbank verzorgt voor 550 Ridderkerkse kinderen De Verjaardagstas met daarin mooi ingepakt nieuw en gebruikt speelgoed.

Ook worden via intermediairs lockdown speelgoedpakketten gegeven aan gezinnen die wat extra plezier kunnen gebruiken in deze Corona tijd. Vrijwilligers maken het speelgoed schoon en compleet, en pakken het in.

Via de Kledingbank wordt gezorgd dat ouders die rondkomen van een laag inkomen aan speelgoed kunnen komen voor kraamvisite, verjaardagsfeestjes, Sinterklaas en Kerst. 

Wilt u ook iets doen? Speelgoed en schoolspullen kunnen worden afgegeven bij de Kledingbank aan Dr Colijnstraat 40. Op dit moment zijn nieuwe stiften, kleurpotloden en puntenslijpers zeer gewenst. Voor informatie of vragen over sponsoring kunt u gerust bellen met 06-44382705. Zo zorgen wij voor elkaar en maken samen Ridderkerk vrolijker en duurzamer.