Lokaal

Klaverjastoernooi 55+ in WVC Bolnes weer een groot succes

Afgelopen woensdag 6 december 2023 kwam er weer een einde aan de acht middagen klaverjassen in wijkcentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a.

Afgelopen woensdag 6 december werd in het WVC te Bolnes de laatste woensdagmiddag klaverjassen voor 55+ afgesloten. Opnieuw waren er acht middagen volop met veel plezier gekaart. Er hadden zich 51 mannen en vrouwen aangemeld en alle keren was er bijna 100% opkomst. Dit is een goed teken en bewijst dat er in een behoefte wordt voorzien. Met de grote steun van Facet Ridderkerk wil men deze traditie in ere houden.

De dank gaat uit naar de drie vrijwilligers die alle keren aanwezig waren om alles in goede banen te leiden. De heren Ben Dienaar, Ruud Kranendonk en Jan van der Sande stonden weer garant voor een goed verloop.

Ditmaal waren er twee mannen uit Rijsoord die de dienst uitmaakten. Arie Kranendonk en Jan de Reus gingen met de eerste twee prijzen terug naar de andere kant van de rijksweg. Bas Lagendijk hield de Ridderkerkse eer hoog en won de derde prijs.

Iedereen ging naar huis met een mooie chocoladeletter van bakker Voordijk. Op de laatste woensdag was er voor bijna iedereen nog een mooie prijs te winnen. Daarvoor dankt de organisatie de verschillende winkeliers van de Werf Bolnes die hen hebben geholpen met het beschikbaar stellen van mooie prijzen.

De sfeer was weer zeer goed en met trots kan de organisatie zeggen dat de volgende reeks van acht woensdagmiddagen begint op 7 februari 2024.