Lokaal

Klaverjastoernooi 55+ in WVC Bolnes weer een groot succes

Afgelopen woensdag 27 maart 2024 kwam er weer een einde aan acht middagen klaverjassen in het wijkcentrum Bolnes aan de Noordstraat 255a.

Opnieuw zijn 52 personen, mannen en vrouwen, met plezier in het WVC te Bolnes acht woensdagmiddagen aan het klaverjassen geweest.

Deze sessie, die tweemaal per jaar gespeeld wordt, is vanaf de start in 2001 een groot succes gebleken. Met ondersteuning van Facet Ridderkerk is het streven om deze traditie voort te zetten.

Afgelopen woensdag 27 maart kwam er weer een einde aan een groot, gezellig samenzijn. Terugkijkend was het alweer de 48ste editie van dit evenement. Dit toont aan dat het evenement duidelijk in een behoefte voorziet. Elke middag was de opkomst meer dan 90%.

Iedere deelnemer kreeg na afloop een grote paasstol en een zakje met chocolade eitjes. Op de laatste dag waren er nog een aantal prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door Boek- en kantoorboekhandel Sanders samen met Slagerij Vreugdenhil, beiden van het winkelcentrum De Werf.  

Evenals in oktober 2023 gingen de twee eerste prijzen ook ditmaal naar Rijsoord. Arie Kranendonk en Jan de Reus waren de sterkste. Op de derde plaats eindigde Rein Langeland. 

Op de bijgevoegde foto ziet u de drie prijswinnaars. Daarachter staan de drie organisatoren, Ben Dienaar Sr., Ruud Kranendonk en Jan van der Sande. Rechts op de foto ziet u Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen van Facet Ridderkerk.  

Op 9 oktober 2024 gaan de volgende 8 woensdagmiddagen weer van start.