Kunstroute Ridderkerk: thuisatelier

Afgelopen weekend werd de Kunstroute Ridderkerk gehouden op verschillende locaties in Ridderkerk. Er waren 4 locaties waarbij meerdere kunstenaars samen hun werken toonden en er waren 4 thuisateliers te bezichtigen.

Thuisatelier Isarin en Roosenbrand

In de huiskamer van de kunstenaars Mark Isarin en Willie Roosenbrand konden bezoekers van de Kunstroute kennis maken met de fotografie en de bijzondere portretten en bewerkingen van fotograaf Mark Isarin. Binnenkort start van hem een expositie in de Oudheidkamer en worden zelfs twee werken internationaal vertoond tijdens een expositie in Italië.

Willie Roosenbrand maakt mixed media schilderijen. Daarbij gebruikt ze diverse materialen en verven, zoals onder andere kalk, krijt, stof, stuc, etc. Daarnaast maakt ze ook figuratief werk.

In Ridderkerk stelden meerdere kunstenaars het thuisatelier open. Zo konden bezoekers ook een kijkje nemen bij de kunstenaars Leo Pors, Karin Touw en Ellie Smelik-Damsteeg.

Meer informatie over de kunstenaars van de Kunstroute Ridderkerk is te vinden op de website: www.kunstrouteridderkerk.nl/kunstenaars.

Foto’s: Roelie ’t Jong