Lange traditie Pinkstermarkt Ridderkerk

Zaterdag 4 juni 2022 was traditiegetrouw na drie jaar afwezigheid in verband met Corona en storm weer de Pinkstermarkt. In het centrum van Ridderkerk stonden ongeveer 250 kramen met diverse handelswaren. In de ochtend uren was het nog een beetje rustig maar in de middag toen de zon steeds meer ging schijnen werd het gezellig druk.

Voldoende vertier aanwezig voor de kinderen en diverse straatoptredens van muzikanten.

Ook de modelbouwvereniging had een groot bassin opgebouwd waar demo’s werden gegeven met verschillende modelboten. Kinderen konden ook zelf varen met een radiografisch bestuurbaar klein bootje.

In de Oudheidkamer werd ook een Pinkstermarkt georganiseerd. Er werden veel eigen producten aangeboden en natuurlijk waren de unieke blauwkaikoeken verkrijgbaar.

Foto’s: Erik Jonkman