Levering nieuwe afvalpas NV Afval Beheer

De komende weken ontvangen alle huishoudens van Ridderkerk een nieuwe afvalpas. Uw oude afvalpas kunt u dan niet meer gebruiken. De nieuwe afvalpas geeft toegang tot het afvalaanbiedstation (milieustraat) in uw gemeente.

Maakt u gebruik van de ondergrondse container voor PMD+restafval? Dan kunt u met uw afvalpas ook de ondergrondse containers voor PMD+restafval in uw wijk openen. Zonder afvalpas gaan de ondergrondse containers dan niet meer open.

Heeft u een minicontainer voor PMD+restafval? Dan kunt u uw nieuwe afvalpas niet gebruiken om de ondergrondse containers te openen.

Wanneer ontvang ik mijn afvalpas?

De brieven met de afvalpas worden wijk voor wijk in de brievenbus gestopt. Ieder huishouden krijgt een afvalpas. Vanaf 17 mei 2021 wordt gestart in Ridderkerk.

• Het Zand: vanaf maandag 17 mei
  • Drievliet: vanaf dinsdag 18 mei