Lokaal

Lokale ondernemers starten inzamelactie voor Meat Franky’s

Nadat vanmorgen bekend werd dat er een verwoestende brand had gewoed bij Meat Franky’s zijn de collega ondernemers van de Ringdijk een crowdfunding actie gestart om geld in te zamelen voor de getroffen horecaondernemers.

”Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Gebeld worden door de brandweer dat er brand is in je zaak. Dat het dan nu Frank & Corrinne van Meat Franky’s moet overkomen, één dag nadat ze weer open mochten met hun horecazaak, is verschrikkelijk.” vertelt Robert van Os van Dierenspeciaalzaak Henk van Os. “De ondernemers aan de Ringdijk zijn begaan met elkaar. Na het horen van het verschrikkelijke nieuws, hebben we met elkaar besloten om een crowdfunding actie op te starten om Frank & Corrinne letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen.” vervolgt Suzan van Os.

Naast Dierenspeciaalzaak Henk van Os en Outdoorshop Henk van Os doen Willemien & Corneel, Tattooshop Ridderkerk, De Roode Deur Antiek Grenen Meubelen, Shoarma Sharon en Ringmaster BodyPiercing mee als initiatiefnemers van de crowdfunding actie. De initiatiefnemers hopen dat zo veel mogelijk inwoners en ondernemers een bijdrage willen doen. Dat kan via doneeractie.nl/help-meat-franky-39-s-uit-de-brand/-60026.

Actie Leon Hofman

Ook Ridderkerker Leon Hofman is een actie gestart voor het door brand getroffen Meat Franky’s. Hij heeft inmiddels ruim € 9.000,- opgehaald voor Franky. Via gofundme.com/f/steun-meat-frankys-na-de-vreselijke-brand kan er gedoneerd worden.