Lokaal

Maak iemand blij met een kaartje

Vind je het ook zo leuk om een kaartje te ontvangen en/of iemand te verrassen? Op meerdere plekken in Ridderkerk staan ook dit najaar weer gratis postkaarten die je kunt meenemen om te versturen. 

De kaartenactie van Facet Ridderkerk is inmiddels goed bekend en de ouderenadviseurs ontvangen leuke reacties. Daarom staan er ook de komende herfst- en wintermaanden op diverse plaatsen in Ridderkerk weer gratis kaarten. 

Op deze korte, maar kleurige herfstdagen, is er minder zon en een lage temperatuur en/of blijf je soms liever binnen. Met een kaartje kun je iemand verrassen of contact zoeken en afspreken. Of wellicht denk je aan iemand en wil je dit met een kaartje laten weten? Met een kaartje kun je alle kanten op. 

Facet Ridderkerk moedigt iedereen aan om een kaartje mee te nemen en te versturen. Want, wie ontvangt nu niet graag een leuke verrassing in de brievenbus? De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij Facet Ridderkerk locatie Schoutstraat, WVC Slikkerveer, De Gasterij, gemeentehuis, Foodcompany en de Kledingbank en WVC Bolnes.