Mantelzorg Café van start

Afgelopen week was de aftrap van het Mantelzorg Café op het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem. Onder het genot van een kopje koffie kon men in een ontspannen sfeer met elkaar kennis maken.

Het thema van de avond was ‘Gezond oud worden’. Dit werd toegelicht door de wijkverpleegkundigen van Aafje die ook voor geïnteresseerden een gezondheidscheck afnamen.

Er was volop ruimte om persoonlijke ervaringen te delen en tips onder elkaar uit te wisselen, met een hapje en drankje. De zorgprofessionals van Aafje en Karaat mantelzorg boden een luisterend oor en waren aanwezig om advies te geven waar nodig.

Woont u in Ridderkerk en zorgt u voor een 65+er?  Geef u dan op voor de volgende bijeenkomst van het mantelzorg café op het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem. Deze zal zijn op dinsdagmiddag 31 augustus 2021 om 14.00 uur (zaal open 13.45 uur).

Tijdens deze middag krijgt u praktische tips voor zorgondersteuning thuis, tiltechnieken , valpreventie en het rijden met een rolstoel / duofiets. Ook zal er ruimte zijn voor ontmoeting en gesprek. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar dheester@aafje.nl.