Lokaal

Mark (19) uit Ridderkerk vermist

Zijn familie maakt zich zorgen om zijn welzijn. Het gaat hierbij om de 19-jarige Mark van de Wege uit de wijk ’t Zand te Ridderkerk, die sinds donderdag 07 november 2019 rond 20:00 uur zijn woonhuis heeft verlaten en daarna niet meer is gezien.

Zijn signalement is 1,90 meter lang, dun en lang postuur, witte crocs, zwarte gewatteerde winter ski-jack met capuchon, witte sweater met hoodie, groene camouflagebroek of zwarte spijkerbroek.

Mark van de Wege

Het droneteam van de brandweer is ingezet, alsmede een politiehelikopter die zoekslagen maakt boven het gebied van de Gorzen en het Oosterpark. 32 Speciaal getrainde vrijwilligers van het Rode Kruis burgerhulpnetwerk Ready2Help hebben op verzoek van de politie de zoekactie ondersteund.

Mocht u hem gezien hebben of weten waar hij zich bevindt, wordt u verzocht om per ommegaande contact op te nemen met de Ridderkerkse politie op nummer 0900-8844.

Update 21.23 uur: De zoekactie naar Mark heeft geen resultaat opgeleverd en is gestaakt. Hulpdiensten gaan inpakken.

Update 21.53 uur: De zoekactie wordt nog voortgezet op een andere locatie.

Update Zaterdag 9 november: Vanochtend is er in het radioprogramma Prettig Weekend met politiewoordvoerster Lilian van Duivenbode gesproken over de vermissing van Mark van de Wege. Het laatste nieuws is dat Mark nog steeds niet gevonden is. De politie spreekt ondertussen ook over een urgente vermissing en en verzoekt 112 te bellen als u iets weet. Men is vandaag weer met man en macht naar Mark op zoek.

De oproep van politiewoordvoerster Lilian van Duivenbode