Lokaal

Meer dan geslaagde Luikse Jaarmarkt op Vlietplein Ridderkerk

Afgelopen zaterdag 2 september 2023 vond de – door de Winkeliersvereniging Vlietplein i.s.m. BB Evenementen georganiseerde – Luikse Jaarmarkt plaats. Er waren zo’n 60 kramen met een diversiteit aan tweedehandsspulletjes, de mooiste producten, nieuwe artikelen, kleding, spulletjes van antiek tot hedendaags en van vintage tot verzamelobjecten aanwezig.

Daarnaast stonden er ook een aantal kramen die door verschillende Vlietplein-winkeliers werden bemand. Eén van die kramen was van de nieuwe bakker op het Vlietplein, namelijk: Bakkerij ‘t Zand. Zij stonden er met overheerlijke bollussen en zullen hun deuren openen op 1 november 2023.

Ook Aafje stond met een kraam op de Luikse Jaarmarkt. Hier kon men terecht voor info over het Ontmoetingsplein, Telefooncirkel, Buurtcirkel, eten in Reyerheem, activiteitenprogramma, Roze ouderen, informatie over infopunt Digitale overheid, flyer Dementievriendelijk Ridderkerk, het gezondheidsspreekuur, Allemaal Aafje, etc.


“Als Winkeliersvereniging Vlietplein kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagde Luikse Jaarmarkt die zeker voor herhaling vatbaar is.”

Op zaterdag 23 september van 10.00 tot 15.00 uur staat de volgende activiteit op het Vlietplein op de agenda, namelijk: De Burendag 2023. Op deze dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden zoals demo’s powerliften door CrossFit Ridderkerk, springkussen, voetbal dartspel, is er een Foodtruck aanwezig en worden de bezoekers getrakteerd op een bakje koffie met een door Smaeck beschikbaar gestelde overheerlijke koekje.