‘Mixed Emotions’ expositie geopend

In aanwezigheid van de kunstenaars Nathalie de Waard en Juana Delgado Cruz opende Phil Kleingeld in Galerie Studio Imspa de expositie genaamd ‘Mixed Emotions’.

De expositie heeft deze naam gekregen vanwege de wisselende emoties, die de tentoongestelde kunstwerken bij de toeschouwer oproepen. Er wordt werk geëxposeerd van Nathalie de Waard en Juana Delgado Cruz en Maestro Sergio Bizarri.

De Italiaanse kunstenaar Maestro Sergio Bizarri kon wegens gezondheidsredenen niet bij de opening van de expositie aanwezig zijn. Vanwege zijn hoge leeftijd van 88 jaar, verwacht men, dat dit de laatste expositie van Sergio is, waarbij nieuw werk van hem te zien is.. 

Nathalie de Waard is een Ridderkerkse kunstenares, die op een geheel eigen en speelse manier van werken het uiten van haar emoties vorm geeft. De natuur en sprookjes zijn haar inspiratiebronnen. Met haar keramiek wil zij het leven een beetje opleuken en mooier maken. Hiervoor maakt zij gebruik van klei, dat zij bewerkt met slib, oxides en glazuren, zodat het de expressie van de kunstwerken goed uit laat komen. 

Juana Delgado-Cruz is geboren in Spanje en woont nu in Capelle a/d IJssel. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Juana maakt figuratieve schilderijen, waarbij zij verhalende onderwerpen dynamiek en beweging meegeeft, zoals op de hierbij gevoegde afbeelingen van haar schilderijen te zien is.

Druk op foto voor vergrootte versie

De expositie Mixed Emotions is te zien bij: Galerie Studio Imspa in de Sceepsmakerstraat 23 van 17 februari tot 17 maart 2019. 

Foto’s: Erik Jonkman