Muzieklessen hervat in verenigingsgebouw Harmonie Slikkerveer

Het is al weer een hele lange tijd geleden dat er fysiek les is gegeven in het verenigingsgebouw van muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. Zowel de docenten alsook de leerlingen hebben dit echt gemist en zouden heel graag weer zo snel mogelijk aan de slag willen gaan. Gelukkig heeft de overheid bekend gemaakt dat er nieuwe versoepelingen aan gaan komen die ingaan op woensdag 19 mei 2021, als alles tenminste goed blijft gaan. Alle tekenen wijzen er in ieder geval op dat de versoepelingen gelukkig door zullen gaan.

Concreet betekent dit dat het muziekcentrum van Harmonie Slikkerveer weer geopend gaat worden voor individuele lessen en mogelijk ook weer gestart kan worden met het jeugdorkest en de jeugddrumband. Uiteraard gelden alle voorwaarden en protocollen nog steeds van vorig jaar. Dus bijvoorbeeld niet komen als je verschijnselen hebt die er op wijzen dat je mogelijk covid hebt etc.

De komende week zullen de leerlingen door de docenten worden benaderd om afspraken te maken om weer samen te gaan lessen bij de Harmonie.  

Tip: Na zo’n lange tijd niet gespeeld te hebben, neem eens een 5 lessenkaart om er weer in te komen. Onder begeleiding van gekwalificeerde docenten kan je weer helemaal klaar gestoomd worden om bij een volgende versoepeling van de maatregelen start klaar te zijn. 

Door Ronald Willemstein