Lokaal

Muziekvereniging Excelsior Bolnes trakteerde op gratis concert met oliebollen

Op zaterdag 9 oktober 2021 trad muziekvereniging Excelsior Bolnes aan de Noordstraat 56 op. Ook slagwerkgroep Lichtgeraakt liet van zich horen. Er werden gratis oliebollen en appelflappen getrakteerd.

Dankzij het mooie weer kon het concert buiten plaatsvinden. Aanleiding voor dit concert was enerzijds het proefdraaien voor de grote jaarlijkse oliebollenactie met oudjaar, maar anderzijds wil de muziekvereniging meer bekendheid aan de vereniging geven en zijn zij op zoek naar nieuwe leden. Vooral klarinettisten en trombonisten zijn welkom, maar ook andere instrumenten.

Op deze zaterdag 9 oktober nam de verenging afscheid van Jan Joosten, drummer. Gelukkig hebben zij in Marcel Naaktgeboren een goede opvolger gevonden.

Muziekvereniging Excelsior Bolnes kijkt uit naar komende acties, zoals de oliebollenactie waar u binnenkort meer over zult horen en naar komende optredens in de postcorona-periode.

Als je een instrument bespeelt en je hebt interesse om bij deze vereniging aan te sluiten, kom dan eens langs op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur. Mocht je interesse hebben om bij de slagwerkgroep te spelen, kom dan op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 langs.

Het verenigingsgebouw staat aan de Noordstraat 56 te Ridderkerk Bolnes. Je kunt ook een mail sturen aan info@excelsiorbolnes.nl  .