Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer zoekt muzikanten

Voor de meeste mensen zit de vakantie erop en de scholen zijn weer begonnen. Ook muziekvereniging Harmonie Slikkerveer is weer begonnen en heeft weer plaats voor nieuwe leerlingen/muzikanten.

Altijd al een instrument willen leren bespelen? Professionele docenten staan klaar bij de Harmonie Slikkerveer om de leerlingen op weg te helpen met het leren lezen van muziek en het bespelen van een instrument.  Dit gebeurt in de muzieklessen die 1 op 1 met de docent worden gegeven. Er zijn al snel mogelijkheden voor het spelen in diverse jeugd ensembles, waaronder jeugd drumband en jeugd orkest.

Bij de vereniging worden lessen gegeven op instrumenten die in een fanfareorkest passen. Die instrumenten zijn: bugel, trompet, saxofoon, hoorn, trombone, bariton, bas en natuurlijk slagwerk (drumstel, pauken, trom, enz. ook uiteraard melodisch slagwerk)

De lessen worden gegeven in het Muziekcentrum aan de Prinsenstraat 76 waar je altijd welkom bent om eens een les en/of repetitie bij te wonen. 

Ben je geïnteresseerd maar je weet nog niet precies wat? Ook dat is geen probleem bij de Harmonie Slikkerveer. Je krijgt een instrument in bruikleen dus je kan altijd nog switchen. Er zijn dus diverse mogelijkheden om kennis te maken met de vereniging en de docenten, neem een proefles, maar er is ook een 10 lessenkaart. 

Ben je al een muzikant en zoek je een leuke vereniging? Bij de Harmonie Slikkerveer is er zeker plaats voor muzikanten. In het orkest wordt zeker nog gezocht naar mensen op alle instrumenten. Ga gerust eens kijken op een repetitieavond: orkest maandagavond, drumband dinsdagavond en ons popkoor Something Else op donderdagavond.

Voor informatie en/of aanmelden, kijk op de website van de vereniging mh-s.nl of neem contact op met onze secretaris Anja Biesbroek secretaris@mh-s.nl of vul het formulier in op de website.

Door Michel van der Klooster