Muzikale feestdag voor ouderen tijdens Jubileum Winkelcentrum Vlietplein 

Afgelopen zaterdag 17 september 2022 vond, ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Winkelcentrum Vlietplein, een speciale muzikale dag voor de ouderen plaats. 

Ondanks het mindere weer, zo nu en dan een buitje, konden de ouderen volop genieten van  muzikale optredens. De organisatie had ervoor gezorgd dat men lekker droog onder partytenten kon zitten, luisteren en zelf meezingen tijdens de optredens van o.a. Slagwerkband Licht Geraakt, Dukdalfkoor en Koor De Noordzangers.


Het repertoire liep uiteen van bekende klassiekers tot hedendaagse hits, van smartlappen en meezingers tot rustige ballads. Kortom: het werd een mooi en muzikaal feestje. Naast het genieten van de optredens kon men op deze dag ook nog genieten van GRATIS poffertjes. Hier werd volop gebruik van gemaakt!

De winkeliersvereniging kan, ondanks het mindere weer, terugkijken op een meer dan geslaagde Jubileum Ouderendag en wil daarnaast ook alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet op deze dag!

Finale Vlietplein Jubileumdag

Het volgende jubileumprogramma, de Finale Vlietplein Jubileumdag, zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober aanstaande van 10.00 t/m 21.00 uur.  

Op het Vlietplein zullen dan een 3-tal locaties worden ingericht voor de volgende activiteiten:

• Kinderplein met o.a. prijsuitreiking kleurplaatwedstrijd
• Horeca met Drinks en Food 
• Hoofdpodium met o.a. prijsuitreiking Vlietplein Jubileum Kassabon-actie en muziek

Van 10.00 uur t/m 15.00 uur
Kinderplein met o.a. knutselen, schminken, suikerspin en prijsuitreiking kleurplaatwedstrijd.

Van 10.30 uur t/m 21.00 uur
Muzikaal eindfeest met diverse optredens van o.a. Sambaband Xammeramme (10.30 – 12.30 uur), Lapré Band (14.00 – 16.00 uur), DJ da Willyboy (16.00 – 19.00 uur) en Amazing Stroopwafels (19.00 – 21.00 uur).                                                                                       

Daarnaast zal op deze FINALE dag ook de prijsuitreiking van de Vlietplein Jubileum Kassabon-actie plaatsvinden en wel op onderstaande tijdstippen:

1e prijsuitreiking om ca. 12.45 uur
2e prijsuitreiking om ca. 13.30 uur
3e prijsuitreiking om ca. 17.00 uur