Lokaal

Nieuw adviescentrum voormalig ING kantoor Ridderkerk

ING heeft voorgoed de deuren gesloten van het kantoor in Ridderkerk aan de Verlengde Kerkweg 7 op 10 juli 2020. De reden is dat er steeds minder klanten naar het kantoor in Ridderkerk komen, onder meer omdat steeds meer klanten hun bankzaken digitaal regelen. Dit kantoorpand heeft een lange tijd leeg gestaan, maar op korte termijn vestigen zich drie Ridderkerkse financiële adviesbedrijven in dit pand. Het pand wordt momenteel omgebouwd tot een nieuw adviescentrum.

  • Sinds 1980 adviseert AKV, particuliere en zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en vastgoed. Momenteel nog gevestigd aan Ringdijk 404 in Ridderkerk.
  • Delta makelaars verleent diensten als makelaar, taxateur en hypotheken. Momenteel nog gevestigd  aan Verlengde Kerkweg 1 in Ridderkerk. Hete huidige pand ligt voor de Oudheidkamer in het centrum van Ridderkerk tussen de Wereldwinkel en het voormalig ING gebouw. Verhuizing zal dan niet veel tijd in beslag nemen.
  • De Hypotheekshop Ridderkerk geeft hypotheekadvies kunnen zij ook adviseren op het gebied van andere financiële zaken. Momenteel nog gevestigd  aan Verlengde Kerkweg 1 in Ridderkerk. Idem als Delta makelaars kleine afstand om te verhuizen.