Lokaal

Nieuw kinderdagverblijf in Ridderkerk 

Op de Bilderdijklaan in Ridderkerk opent Yes! Kinderopvang een nieuw kinderdagverblijf. Op het kinderdagverblijf spelen en ontwikkelen kinderen van 0 tot 4 jaar. Het nieuwe kinderdagverblijf komt in een nieuwbouwpand dat nog in aanbouw is. De eerste paal is geslagen en de bouw is in volle gang. Naar verwachting openen de deuren in de zomer van 2025. 

Veilige en vertrouwde omgeving

Het kinderdagverblijf is een veilige en vertrouwde plek waar kinderen vanaf 0 jaar hun eerste stapjes zetten. Ze vermaken zich, ontwikkelen zich, groeien en leren totdat ze met vier jaar naar de basisschool gaan. De betrokken pedagogisch medewerkers vangen de kinderen liefdevol en professioneel op; ze dagen de kinderen uit om zich steeds weer te ontwikkelen. Ondertussen hebben ouders de rust en ruimte om bijvoorbeeld te werken of te studeren.

Hoe komen (bijna) ouders in aanmerking voor een plekje?  

Het begint met inschrijven op yeskinderopvang.nl. Dit is gratis. Hoe eerder ouders dit doen, hoe beter. Dit om teleurstelling te voorkomen, want de animo is groot. Ouders zitten dan overigens nog nergens aan vast, want annuleren is gratis bij Yes! Kinderopvang. Zodra de indeling van de groepen is gemaakt en er een plekje is, ontvangen ouders een contract. Eenmaal (digitaal) getekend, zijn ouders verzekerd van het opvangplekje. Ook dan kunnen ze er trouwens nog kosteloos van afzien. Dat kan tot de dag waarop de opvang start.