Lokaal

Nieuwbouwplan Gewoon Dintel in Ridderkerk

Woonwijk Bolnes wordt aangevuld met nieuwbouwproject Gewoon Dintel. Deze woningen worden gerealiseerd tussen de Rijnsingel en de Dintelstraat, naast de huidige apotheek. Het bestaande gebouw op de locatie wordt nog gesloopt. Gemeente Ridderkerk en ABB Bouwgroep hebben eerder dit jaar een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van dit project.  Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang.  

Gewoon Dintel

Het project heeft de projectnaam “Gewoon Dintel” gekregen, een verwijzing naar de gelijknamige straatnaam. De rijwoningen worden met een architectuur passend bij de omliggende woningen ontwikkelt. Kenmerkend zijn de gebruiksvriendelijke, ruime woningen in combinatie met goede detaillering en mooie uitstraling. De woningen worden aardgasloos gerealiseerd en voldoen aan de laatste voorschriften op het gebied van duurzaamheid. 

Aanpassing van het bestemmingsplan wordt momenteel voorbereid door gemeente Ridderkerk en ABB. Er zal medio 2018 een inloopavond voor geïnteresseerden worden georganiseerd en de verwachting is dat de verkoop eind 2018 wordt gestart. 

ABB Bouwgroep

Het familiebedrijf ABB uit Sliedrecht is een ontwikkelende bouwer met hart voor de zaak. Erik den Breejen, directeur bij ABB: “Ridderkerk is een fantastische plaats om te wonen en we gaan er voor zorgen dat hier een mooi project gerealiseerd wordt. We kijken ernaar uit om samen met gemeente Ridderkerk het plan verder te ontwikkelen en om in een later stadium met kopers de woningen te personaliseren.” 

Voor vragen en/of meer informatie kan er contact op worden genomen met ABB Bouwgroep via 0184-495495. Op de website www.gewoon-dintel.nl is meer over het project te lezen. Op de website kan u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.