Lokaal

Nieuwe locatie Rabobank Ridderkerk bekend

De Rabobank heeft bekend gemaakt dat zij gaan verhuizen naar het Koningsplein.

“Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App wanneer het hen uitkomt. Het bezoek aan de vestigingen is daardoor afgenomen. Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, en die van de andere banken, plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Om die redenen gaan wij verhuizen naar een kleinere vestiging”, aldus de directie Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden.

Dit betekent dat de vestiging aan het Sint Jorisplein op 6 november om 17.00 uur haar deuren sluit. De automaten zijn t/m vrijdag 30 oktober te gebruiken. Vanaf maandag 9 november zijn de klanten voor hun dagelijkse bankzaken van harte welkom op de nieuwe vestiging aan het Koningsplein, naast Wooncompas. 

Op de nieuwe locatie zijn geen automaten aanwezig. De komende tijd zal Geldmaat het aantal automaten in de regio blijven uitbreiden.

De openingstijden van de vestiging aan het Koningsplein zijn op maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdag is de vestiging gesloten.

Foto: Google Maps