Lokaal

Nieuwe naam voor Muziekschool Ridderkerk

Muziekschool Ridderkerk wordt: ToBe! Met ingang van deze zomer vervalt de naam Muziekschool Ridderkerk. Deze past al een tijdje niet meer bij alles wat de culturele organisatie doet, want dat is meer dan alleen muziekles geven.

Naast alle muziekcursussen (waaronder bandlessen en DJ cursussen), geeft de organisatie sinds een paar jaar ook danslessen voor kinderen in Het Plein. Ook zijn er voor alle inwoners uit Ridderkerk diverse activiteiten die zeker niet alleen met muziek te maken hebben (en al helemaal niets met naar school gaan).

Open Dag op zaterdag 19 augustus

In het laatste weekend van de zomervakantie is het Open Dag bij ToBe in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er gratis activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Zo kunnen ze alle cursussen van ToBe eerst uitproberen voordat de lessen weer starten in de week van 4 september.

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl (nieuw logo, nieuwe kleuren en vormen). Deze is ook voor het allereerst te zien tijdens de Open Dag op zaterdag 19 augustus!

Een overzicht van al de cursussen is te vinden via de Cursusvinder.