Lokaal

Nieuwe single: Daniel’s Corner (latin remix)

De nieuwe single “Daniel’s Corner (latin remix)” van P&E Project, Hugo LeMar, Daniel Meijer en de Ridderkerker Javi Escalera kwam maandag 29 mei 2023 uit.

De single is ontstaan uit een samenwerking tussen Peter Buist, Edward Boellaard, Hugo Lemar, Daniel Meijer en Javi Escalera. Ieder komt uit een andere muzikale hoek, maar af en toe bundelen zij hun krachten om mooie producties te maken.

De eerste samenwerking resulteerde in de single “Perdido”, die dance en gipsy samenbracht en in 2013 werd uitgebracht. Na deze eerste single ging de samenwerking verder, en werden er verschillende Engelstalige singles uitgebracht, waaronder Night People Rule The Street. Kort daarna werd Hugo LeMar (DJ) toegevoegd aan het team.

Om het jubileum te vieren, komt precies 10 jaar na Perdido, een nieuwe Spaanstalige single uit, die gebaseerd is op het instrumentale Daniel’s Corner dat in 2014 werd uitgebracht. Deze single werd geschreven rondom de bekende en getalenteerde saxofonist Daniel Meijer. Hij speelde ook zelf alle saxofoonstukken in, en doet dit nog steeds met veel plezier.

Daniel’s Corner Latin Remix is de zomerse remix door Hugo LeMar; feestelijk en dansbaar, en zal daarom deze zomer op menig feest, terras en strand te horen zijn. Javi Escalera tekende voor de Spaanse tekst en de zang.