Lokaal

Nieuwe Single Javi Escalera: Wat Ik Voel Voor jou

Javi Escalera, een getalenteerde Rotterdamse/Ridderkerkse artiest met Spaanse roots, is al ruim 30 jaar actief in de muziekwereld. Naast een carrière als zanger, vocalist en songwriter is Javi ook actief als acteur en voice-over. 

Vrijdag 23 juni 2023 is zijn nieuwste single “Wat Ik Voel Voor Jou” uitgekomen, een prachtig, uptempo pop dance liedje wat gaat over de pure liefde, liefde dat veel verder gaat dan oppervlakkige aantrekkingskracht en kortstondige emoties, en gebaseerd is op wederzijds respect, vertrouwen, acceptatie en ondersteuning.

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. In de mooie videoclip schitteren René en zijn (bijna) echtgenote Britt, een mooi en liefdevol koppel uit Vlaardingen, die prachtig en zonder enige inspanning uitbeelden wat Javi in zijn liedje zingt.

Javi’s jarenlange ervaring, toewijding en creativiteit zijn duidelijk hoorbaar in zijn nieuwste single. Zijn warme stem en de meeslepende melodie weten de luisteraars recht in het hart te raken. Met elk nummer dat hij uitbrengt, weet Javi zijn veelzijdigheid te tonen en nieuwe facetten van zijn artistieke talent te onthullen. Zijn unieke stijl en passie voor muziek, maken hem een onmiskenbare kracht in de Spaans/Nederlandse muziekscene.