Lokaal

Nieuwe Single ‘U bent alles’ van Chosen Kids

Op 19 november 2023, bracht Chosen Kids hun nieuwste single ‘U bent alles’ uit. In dit nummer zingen de kinderen vol overtuiging over Gods oneindige betekenis in hun leven.

Chosen Kids, een aanbiddingsgroep van kinderen tussen 8 en 12 jaar oud, verraste hun publiek met de release van hun nieuwste single: “U bent alles”. God schiep alles: de hemel, de aarde, de mens en ook de dieren. De Bijbel zegt dat alles wat adem heeft de Heer moet loven. Daarom verklaren de kinderen van Chosen Kids in deze opwindende single en muziekvideo dat God alles voor hen is.

Het ontstaan van dit lied is te danken aan Natascha Pors, een toegewijde aanbidder, die door een moeilijke periode ging. Via dit lied heeft ze haar diepe toewijding aan God geuit en ervoor gekozen om haar focus op de Heer te leggen in plaats van op haar problemen.

“Het doel van deze single is om het bewustzijn te vergroten dat God alles voor ons betekent en dat we in Hem niets tekort zullen komen.”

De compositie is van de hand van Natascha Pors en het arrangement is verzorgd door Jeanine Richardson. Het wordt gezongen door de getalenteerde kinderen van Chosen Kids en Michelle Macedo Sebastiao.

De single ‘U bent alles’ is beschikbaar op verschillende muziekplatforms, waaronder Spotify, Apple Music, iTunes en Deezer. Daarnaast kunt u de bijbehorende muziekvideo bekijken op het YouTube-kanaal ‘Chosenkidsnl’. Voor toekomstige producties raden we u aan om u te abonneren op het YouTube-kanaal van Chosen Kids.

Voor vragen of meer informatie over Chosen Kids kunt u contact opnemen via het e-mailadres: chosenkidsgroep@gmail.com of telefonisch via +31 6 23931302.